O NAMA

Producentsku kuću GMR je 1994. godine u Beogradu osnovao Dragoslav Pecikoza - Gane.

Gane je veoma rano, kao bubnjar ušao u muzičke vode. Tokom svoje dvadesetogodišnje bubnjarske karijere svirao je u grupama: Simboli, Korak, Čisti Zrak, Kod, Teška Industrija i Tao.

Vremenom je prešao u producentske vode, u kojima i dan danas veoma uspešno plovi. 

Ponosni smo na činjenicu da smo tokom proteklih decenija organizovali preko 4000 kulturnih događaja. GMR je kuća koja producira muzičke i pozorišne programe, pa tako možemo da se pohvalimo saradnjom sa velikim imenima sveta muzike i filma na našim prostorima. Samo neka od imena kojima je GMR producirao i organizovao koncertne turneje su: Bajaga i Instruktori, Zdravko Čolić, Arsen Dedić, Kemal Monteno, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Riblja Čorba, grupa Legende, Partibrejkers, Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Kralj Čačka, Dušan Svilar, Bilja Krstić i grupa Bistrik kao i mnogi drugi.

Produciranjem mnogih uspešnih predstava, poznatih široj publici, ostavljamo trag i u pozorišnom svetu.

Samo neke od njih su: Marko Kraljević Superstar, Ko je ovde idiot, One Stvari sa Dragoljubom Mićkom Ljubičićem, Državni Posao, Priča se po gradu, Šta me snađe sa Anđelkom Prpić,  Đurologija sa Brankom Đurićem Đurom, Ubi me kurje oko...


Osim što istrajavamo u našoj misiji, kao tim se trudimo da damo mali, ali značajan doprinos kvalitetu javnih događaja i optimistično gledamo u budućnost za nas punu lepih izazova.

Pored toga što trenutno radimo na realizaciji više projekata, realizujemo više stotina kulturnih programa godišnje za našu publiku širom sveta.